Riwal

riwal-achtergrond

Riwal

Werken mijn huidige programma’s op een Online Desktop?

Riwal stelde ons voor de uitdaging om alle applicaties werkend te krijgen in onze Online Desktop omgeving. Door onze specialisme en eigen applicatie servers, hebben wij alle programma’s voor Riwal werkend kunnen krijgen.

Alle programma’s bleven prima werken tijdens de overgang!

Het bedrijf Riwal is specialist in het verhuren van hoogwerkers, verreikers en heftrucks. De service die zij verlenen gaat 24-uur per dag door. Er wordt gewerkt met diverse software applicaties, waarbij ook tijdens de overgang naar de online desktops geen uitval of tijd verloren mag gaan. De specifieke applicatie Dynamics werd voor alle Riwal medewerkers beschikbaar gemaakt in de online desktop. Een voorbeeld dat een dusdanig belangrijk applicatie geruisloos is overgezet en nu over heel de wereld op elk gewenst apparaat werkt!

Over Riwal

Riwal gaat waar haar klanten gaan. Als grootste specialist op gebied van veilig en efficiënt werken op hoogte ontzorgen wij onze klanten in 16 verschillende landen. Door het continue investeren in mensen, kwaliteit en vernieuwing is Riwal een vooruitstrevende internationale speler. Door dit internationale karakter kan Riwal haar klanten op een optimale manier bedienen, waar dan ook.

In onder andere Nederland, Denemarken en Slovenië is Riwal marktleider op gebied van hoogwerkerverhuur. Maar Riwal is meer. In de landen waar Riwal geen vestiging heeft, werken wij met partners.

Onze klanten die in het buitenland aan projecten werken, hebben altijd dezelfde, vertrouwde contactpersoon in het thuisland. Riwal neemt alle zorg uit handen. In heel Europa en daarbuiten in bijvoorbeeld Brazilië, India en het Midden-Oosten. Klanten met buitenlandse vestigingen kunnen individuele contracten per vestigingsland sluiten, maar ook een centraal aangaan voor meerdere landen.

Riwal is een familiebedrijf met een rijke historie dat aandacht en klantcontact als een van haar belangrijkste doelen heeft. Ondanks de internationale groei en de ontwikkeling is Riwal in karakter klein gebleven. Dit is te merken aan de snelle service, betrouwbaarheid en oprechte aandacht voor de klant.