Over ons

Over ons

Over desktop.nl

Met veel enthousiasme zijn wij in 2011 met Desktop.nl gestart. Met ons geweldige team weten wij keer op keer weer voor het beste resultaat te zorgen. We streven er voortdurend naar het beste in elkaar naar boven te halen en onze service naar een hoger niveau te tillen. Wij zijn technisch en persoonlijk, wat ons tot succesvol team maakt. We werken met mensen, waarbij respect en plezier de sleutels zijn tot een fijne samenwerking. Deze waarden staan dan ook centraal binnen onze organisatie.

Zo doen we het

Desktop.nl gelooft dat de ICT – in een wereld waarbij techniek zicht voortdurend ontwikkelt – eenvoudiger kan. Zowel werkgever als werknemer dienen op dit gebied volledig ontzorgd te worden, zodat zij zich kunnen richten op datgene wat voor hen van belang is.

Werken waar, wanneer en vanaf ieder gewenst apparaat, stelt mensen in staat productiever te zijn dan ooit. Niet alle ICT-oplossingen bieden deze mogelijkheden. Desktop neemt mogelijke drempels weg, om zo van iets bijzonders iets gewoons te maken, of van iets gewoons iets bijzonders.

MVO

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is voor Desktop.nl een kernwaarde. Bij ons staat het welzijn van mensen, waaronder onze eigen medewerkers, klanten en zakenrelaties, centraal. Wij respecteren onze leefomgeving, zonder de winstgevendheid van het bedrijf uit het hoog te verliezen.

Word klant

Wij kijken graag samen naar welke oplossing het beste bij jou en jouw bedrijf past. Vraag een gratis consult aan en ontvang een analyse op maat!

Het management team!

ducorob

Duco Rob

Managing
Consultant

ewoudkoch

Ewoud Koch

Account
Manager