Novius

Novius-achtergrond

Novius

Is het gebruik van een Online Desktop veilig?

Novius was in het begin sceptisch en stelde ons de vraag of in de cloud werken wel zo veilig is. DesktopToWork ging deze uitdaging aan en heeft Novius doen overtuigen dat Desktop ToWork met haar Nederlandse eigen servers wel degelijk veiligheid, snelheid en continuïteit kan aanbieden.

Veilig werken in een online omgeving geeft vrijheid!

De consultants van Novius werken met verschillende soorten apparaten en op veel locaties bij klanten. Dan wil je als organisatie zeker weten dat dit veilig gebeurt. Een aantal jaar geleden is Novius overgestapt naar het werken met een online desktop voor de gehele organisatie. Er is intern zeer enthousiast op gereageerd, het gevoel dat de gevoelige data veilig wordt opgeslagen en toch altijd beschikbaar is gaf veel rust. Tevens werd het voor de IT-manager en directie eenvoudiger om software upgrades en vernieuwde mailboxen snel te installeren. Het team kon ineens meer tijd besteden aan de daadwerkelijke inhoud en de declarabele uren namen toe!

Over Novius

Novius helpt organisaties presteren en excelleren onder verschuivende marktomstandigheden. In nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers ontwikkelen we robuuste strategieën en innovatieve bedrijfsoplossingen, vaak met inzet van moderne ICT. Natuurlijk blijven we vervolgens aan boord om garant te staan voor een succesvolle invoering van ons advies. Zo creëren we oplossingen die breed gedragen worden en daarmee extra krachtig zijn. nze kennis en vaardigheden dragen we graag over op anderen. Novius Academy biedt opleidingen ophet gebied van organisatieontwikkeling en informatievoorziening. Daarnaast zijn er trainingen voor het verbeteren en aanscherpen van de persoonlijke vaardigheden van professionals.

Succesvolle businesstransformaties

Novius heeft ruim twintig jaar ervaring op het gebied van complexe businesstransformaties. Wij opereren aan de top van het bedrijfsleven en de overheid. Tientallen tevreden klanten hielpen we de afgelopen jaren bij het ontwikkelen van een efficiënte, marktgerichte, flexibele bedrijfsinrichting. Wij werken vanuit innovatieve businessmodellen en moderne ICT-mogelijkheden, en stellen de organisatie en haar wensen en doelstellingen zonder uitzondering voorop.

Professionals met toptalent

De professionals van Novius kenmerken zich door creativiteit en lef. Toptalenten op het gebied van zowel vakkennis als persoonlijke vaardigheden en drive. Onze adviseurs combineren objectiviteit met betrokkenheid; resultaatgerichtheid met een nauwe samenwerking met de klant. Hun kennis en ervaring stelt ze bovendien in staat om binnen organisaties de benodigde creativiteit en energie te mobiliseren voor positieve verandering.

Kennis om te delen

Novius vindt het belangrijk dat kennis wordt gedeeld. State-of-the-art kennis wordt in competence centers gebundeld, wat onze dienstverlening extra krachtig maakt. Ook delen onze professionals hun vaktechnische knowhow graag met collega’s en opdrachtgevers door het publiceren van boeken en artikelen. Daarnaast organiseren we regelmatig themabijeenkomsten voor onze klanten en bieden we opleidingsprogramma’s aan via de Novius Academy.

Stimulerende werkomgeving

Novius biedt haar professionals een stimulerende, professionele en zakelijk informele werkomgeving met een gezond evenwicht tussen werk- en privéleven. Persoonlijke groei binnen een hecht teamverband staat daarbij steeds centraal.