Hoe werkt het?

Hoe werkt het

Hoe werkt nou zo’n Online Werkplek?

Je kunt er niet meer om heen: een Online Werkplek, werken in de Cloud. Maar wat houdt een Online Werkplek precies in en hoe gaat het in zijn werk? Wij leggen het je graag uit!

Werken waar je wilt.

Een Online Werkplek maakt werken mogelijk waar, wanneer en vanaf welk apparaat je maar wilt. Medewerkers kunnen altijd bij hun documenten en programma’s: thuis, vanuit een flexwerkplek, een restaurant of zelfs vanaf het vliegveld. Met een online werkplek wordt werken efficiënter en leuker dan ooit!

Kostenbesparend

Als organisatie hoef je geen tijd meer te besteden aan het beheer van computers en servers. De IT-kosten worden 100% transparant en dalen aanzienlijk. Je betaalt een vast, laag maandelijks bedrag per werkplek en het aantal werkplekken is maandelijks aan te passen.

Veiliger werken

Werken vanaf een online werkplek betekent tevens veiliger werken. Het besturingssysteem wordt niet meer “lokaal” op een computer geïnstalleerd, maar deze draait – evenals de applicaties en de (bedrijfsdata) – vanaf één van de best beveiligde datacenters.

Zo werkt het een online werkplek.

Gebruikers loggen eenvoudig in op de Online Werkplek via een beveiligde portal, die te openen is met alle webbrowsers. Een Windows desktop wordt geladen en gebruikers hebben toegang tot alle applicaties en data die zij nodig hebben. Gebruikers beschikken zowel over een persoonlijke home-schijf als een group-schijf.

Een Online Desktop: de beste ICT-oplossing, met de hoogste service, tegen de laagste prijs. Hoge IT-investeringen en langlopende contracten behoren tot het verleden. Wij geloven in flexibiliteit en vrijheid.

Met een online werkplek kan er altijd, overal en vanaf elk apparaat gewerkt worden. Zo bied je werknemers de mogelijkheid te werken op een manier die bij hen past. Werken met een Online Werkplek is werken 2.0.

Uit onderzoek blijkt dat met werken 2.0, werknemers gelukkiger zijn en kosten worden bespaard.

Word klant

Wij kijken graag samen naar welke oplossing het beste bij jou en jouw bedrijf past.
Vraag een adviesgesprek aan en ontvang gratis een analyse rapport op maat!