CitizenM

citizenm-15

CitizenM

Is het mogelijk om altijd en overal te werken met een online desktop?

Dat was de eerste vraag die CitizenM aan ons stelde. Wij zeiden volmondig JA. CitizenM is een hotel keten welke zich van Amsterdam tot New York gevestigd heeft. 24/7 kunnen werken, waar dan ook, is voor CitizenM erg belangrijk. CitizenM vertelt.

Wereldwijd werken met een online desktop.

CitizenM is een hotelketen met wereldwijd 10 vestigingen, waarvan er 3 in Nederland staan. De medewerkers reizen dus over de hele wereld en dienen altijd met de beschikbare data te kunnen werken. Ook in de leisure-branche is het uitermate belangrijk altijd up-to-date informatie over boekingen, hotelgasten etc.. te kunnen tonen en verwerken. Dan dient de opslag en datamigratie dus vlekkeloos te verlopen en de gebruiker overal ter wereld bij de informatie te kunnen. In het afgelopen jaar is het voor de medewerkers van CitizenM mogelijk geworden om met een mobiel, ipad en/of laptop overal te kunnen werken. De medewerkers kunnen mobiel werken, eigen devices (BYOD) meenemen en of ergens inloggen, terwijl het toch beveiligde apparaten zijn. De beveiliging wordt vanuit 1 centraal punt aangestuurd en verleent zodoende iedereen een veilige toegang.

Over CitizenM

citizenM begon als een observatie: de wereld is getuige van de evolutie van een nieuw soortreiziger. Deze moderne types zijn ontdekkingsreizigers, professionals en shopaholics. Ze zijn onafhankelijk, delen een respect voor verschillende culturen, en zijn jong van geest. Misschien ben jij er één. Zo ja, gefeliciteerd: jij bent wat wij een Mobile Citizen van de Wereld noemen. Je bent voor ons zo belangrijk dat we ons hotel naar jou hebben vernoemd.

citizenM Hotel is een hotel-ontwikkelingsbedrijf dat de wensen van deze wereld-citizens bestudeert en weerspiegelt. Belangrijk in deze wensen: het verlangen naar betaalbare luxe voor het volk. Mobile citizens weten wat ze belangrijk vinden qua goede accommodatie. Inclusief stijlvol design, waar voor je geld, het beste entertainment, gemoedelijke sfeer, een comfortabel bed en grote zachte handdoeken. Ze zochten onderdak op een goede locatie, en liefst zonder onnodige of verborgen kosten. citizenM speelde in op deze behoeften, verlangens en wensen.

Het resultaat is unieke, hoogstaande accommodatie voor een betaalbare prijs.